Címkék

2012. augusztus 5., vasárnap

Lady Kannácska

Zene:

Hugh Laurie-You don't know my mind
Alias dr.House :) Nagy-nagy kedvencem. Fanatikus, végleteket nem ismerő rajongója vagyok a sorozatnak, mely magával hozta, hogy a könyvét is elolvassam, majd a zenéjét is hallgassam....Elvakultan imádom a munkásságát :)

A hétvége most is alkotással telt. Az idő kiegyensúlyozottnak a legnagyobb jóindulattal sem volt nevezhető, 40 fok árnyékban, majd zivatarfelhők, villámlás, dörgés, ijesztgetés, némi színjáték, zivatar, újra 40 fok árnyékban :)
A legbiztosabb ilyenkor egy, halandó ember számára is elviselhető klímájú helyiségben tartózkodni, s alkotni, amit csak akarunk. Vagy olvasni, de jómagam azt utazás közben szoktam. Mondván, nehogy "üres járatban legyek" :) Egyébként pedig máshol úgysem tudnék rá időt szakítani.
De térjünk vissza a hétvégi zsizsergésre.
Muszáj voltam kipróbálni legújabb szerzeményem, a memória karkötő alapokat. Mókás dolog és szinte semmilyen eszközt, különösebb technikát nem igényel. Pár gyöngy, némi kreativitás, egy kis kunkorgatás és kész is. Lehet benne strandolni :)
Íme a szerencsehozó karkötőcskék:
Mesések. Emellett kis csinoskák :)
Most pedig bemutatom a mai bejegyzés névadóját, Lady Kannácskát. A konzervatív angol hölgy, méltóságteljes eleganciával teázgat, csinos teraszán.
Ő Lady Kannácska.

Végül, persze nem utolsó sorban, bemutatom a készülő weboldalam, mert annyira imádom, már most, pedig még csak "under construction", de lesz ez még jobb is ;)
Íme:
Zsizsik.com
Szeretem a színeit, a vidámságát, a nyugodtságát, a betűtípusát, "hujuj" mi lesz még ebből.

Köszönöm a figyelmet!
Ökumenikus Ölelke!
Zsizsik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése