Címkék

2012. április 30., hétfő

A hőscincér és a személyes topánhadseregem :)

Zene:
James Morrison - I won't let you go /mert gyönyörű :)/

Személyes topánhadseregem van, s persze megfordult már a fejemben az is, hogy a Deichmann lassan jutalékot is fizethetne nekem, mert a Vty cipőik nagyrészét én vásárolom fel, persze további feldolgozásra :)
A hosszú hétvégére sem maradtam munka nélkül, no nem mintha panaszkodnék, és lassan sikerül az időmet is beosztanom úgy, hogy magamra és másokra is maradjon egy kevéske. Isten ments, hogy valaki sztahanovistának nevezzen, mert sokminden, de az biztosan nem vagyok :D
Lássuk akkor azt a topánhadsereget:
Van itt minden kérem szépen :) Pöttyös, dühös madaras, saját folklóros, magyar népmesés, és még egy saját folklóros. Szabad a vásár, lehet válogatni :)
Holnap pedig még csatlakozik hozzájuk egy pár igazán folklóros, szintén saját ihletésű, szerdán pedig elindulnak útjukra, vélhetően boldog, leendő tulajdonosaikhoz.


Beszippantott a fotózás :) Újabb és újabb kattintások, beállítások, lázas- ugyanakkor félénk ismerkedés. Vajon ez a gomb/funkció mit csinál? -és így tovább-
Este hőscincért fotóztam, ma délelőtt pedig fecskefarkú lepkét az orgonafán. Bevallom a hőscincérrel nem volt nehéz dolgom, feltételezem a kedvemért még pózolt is :) ellentétben a fecskefarkú lepkével, aki ide-oda repkedett, virágról-virágra, cseppet sem könnyítve a helyzetemen, de ezért szeretem :)
Jöjjenek hát a képek:
 Fecskefarkú lepke (szerintem sérült a szárnya, bár laikus vagyok)
 Épp repüléskor elcsípve, de az orgona annyira csodás ezen a képen :)

Idézve magamtól -Peckesen feszít, mintha tudná, hogy bámulom, minden idegszálam ráhangolom.-

Köszönöm a figyelmet!
További kellemes hétvégét -pontosabban majálisozást-! A Napfürdőzéssel pedig óvatosan, én már csak tudom, hisz tegnap sikeresen leégett a vállam és a combom :)

Ölelke!
Zsizsik

2012. április 28., szombat

Cannon perspektívából

Zene:
Tárkány Művek - Nyisd ki babám
Most találtam rá a Tárkány Művekre....lélegzet eláll....hogy lehet ilyen gyönyörű hangja valakinek? Újra és újra meg kell hallgatnom, tegyétek ezt Ti is :)

Ma nem az eddig megszokott alkotásaimmal bombázlak benneteket, hanem egy-két természetfotóval, amihez persze hozzátartozik, hogy ma a tegnap elkészült "öko lábnyom" pólómban feszítettem, ugyanis az egy heti pihenés után 6-10-ig dolgoznom kellett, ami felért egy terrortámadással nálam :) 6-ra bent kellett lennem, ami számomra annyira lehetetlen időpont, hogy még az órám sem mutatja /I'm not a morning person! -ahogy a Minnie egeres pöttyös pizsim is hirdeti./ Viszont előnye is van, tudtam házi tejet és egyéb háztáji nyalánkságokat venni a piacon. Mint például extra hosszú, extra csípős, extra zöld hegyes paprikát :) No majd meglátjuk hányszor csíp :)

Tehát tegnap két dorkó és egy póló festés közben kezembe ragadtam a gépet, hogy meglessem és nem utolsó sorban megörökítsem a kerti döngicsélő fákat. A kulisszák mögé szerettem volna tekinteni. Miért is döngicsélnek azok a fák?
Poszméh és társai :) Láttátok őket már munka közben? Nos a lencsevégre kapásuk egyáltalán nem egyszerű, annak ellenére, hogy ezt gondoltam. Meglátok egy csodás virágot a fán, rajta egy méhecskével, majd beállítok mindent, fókuszt, satöbbit, s mire jönne a katt, a kicsi zümi arrébb röppen :D Vajon direkt csinálja? Nagyon fotogén, de nem vállalja. Szeretné megtartani titkát az univerzumnak :) Azért egy pár képen sikerült megörökítenem a dolgos percek pillanatait, nézzétek csak:
 A döngicsélő fa
 A döngicsélő almafa virága
Döngicsélő almafán munkálkodva :)
+1 bónusz a Hold, mert szeretjük, hisz mindenhol, mindig, mindenki ugyanazt látja, s várja, hogy ülve is megnyalhassa.

Egyenlőre ennyi, a többit megtartom egy ideig, ugyanis találtam egy-két jó kis pályázatot, amivel megpróbálkozok, mondhatni hátha, kezdők szerencséje :)
Találtam egy ún. Lélekölelés fotópályázatot is, amire egy sztem igazán szuper képet sikerült készítenem, persze nem nagy munkával, hisz a természet adta magát. Kis ösvény, alig-alig kitaposott zöld füves úttal, messzemenőbe nyúlva, két oldalán fák ölelésében, majd egymásba borulásával. Igazán rejtelmes :)

Köszönöm a figyelmet!
Élvezzétek ki a csodás hosszú hétvége minden Napsütéses percét!

Ölelke!
Zsizsik

2012. április 27., péntek

Az öko lábnyom :)

Zene:
Budapest Bár - Szívemben bomba van

A tegnapi topánkás öröm után úgy gondoltam maradok a lábaknál, ami az alkotást illeti :) Egy percen belül min. 5-6 kreatív név jött a következő pingálmányomra.

Nevezhetjük öko lábnyomnak, vagy jeti lábnak, esetleg lábfétiskedvelőknek, netán lábsztorinak, talán lábjúnak...etc.
Naná, hogy az én icipici 40-es lábnyomom volt az ún. sablon, én mi másra is festhettem volna, ha nem pólóra, és milyen színe lett volna, ha nem "zsizsikzöld", s persze egy kis zsebet is helyeztem el rajta, ami a praktikumot szolgálja, ebben az allergiás szezonban. Egy zsepi fixen elfér benne :)
Remélem mindenki élvezi a csodás időt, a fantasztikus napsütést. Sétáljunk nagyokat!

Ölelke!
Zsizsik

2012. április 26., csütörtök

Topánka topánka :)

Zene:
Egy klasszikus, témához passzoló zene Komár László-Táncoló fekete lakkcipő. Persze az enyém (pontosabban most már Topánkáé) nem lakk és  nem fekete, de biztos táncoló :)

A mai bejegyzésem egy korábbi "beteljesedéséről" szól :) Én, mint topánkarajongó, készítettem egy Topánka topánkát, ugyanis a cipőblogger posztjai, és mindennapjai alkotásra ösztönöztek. Egyik este megálmodtam egy kényelmes magassarkút, amit papírra majd cipőre vetettem :) Persze időközben rájöttem, hogy nem találtam fel a spanyol viaszt, de ez semmit nem vont le az örömömből.
Pár levelezés, egyeztetés után elkészítettem a tornacipőt, postára adtam és nagyon-nagyon izgultam, hogy jó lesz-e a méret, tetszeni fog-e neki ésatöbbi. Ma reggel egy levél várt Tőle a postaládámban, mely megnyugtatóan tudatta velem, hogy rendben megérkezett a cipő, jó a méret és a minta is...úh juppppíííííí XD.
Az örömöm pedig meg kell osztanom Veletek.

Íme a kész, most már nyilvános művem (Topánka csodás fotóival, amit külön itt is köszönök):


Olvassátok Ti is rendszeresen Topánkát :
Topánka cipőblog

Köszönöm a figyelmet!
További szép napot kívánok mindenkinek!

Ölelke, Zsizsik

2012. április 10., kedd

Aktív pihenés-nyuszi a dorkón :)

Zene:
The Bras - Az Én zeném!

A húsvéti hosszú hétvége aktív pihenéssel, sok-sok festéssel telt el. Meg persze össze-vissza étkezéssel, aminek a kárát ma látom :D
A korábban posztolt cipőtervek megvalósultak, mondhatni realizálódtak, és a beharangozott baseball sapka is elkészült, no meg a régen általam olyannyira kedvelt batikolást is, update-eltem textilfestékkel, hogy ne engedje a színét.
S, ha már batik, textilfesték, szokatlan anyagok, akkor harisnya :) mi más?!

De lássuk képekben a hétvégémet :)
 Geometrikus formákkal lépten-nyomon :)
 "Prototípus". Az első próbálkozás, baseball sapka festés. Jó móka. Készül még több is a közeljövőben.
 Barátokkal lépten-nyomon update, mert így teljes
 rózsaszín fűzővel és fűzőrésszel teljessé téve :)
 Batikba borulva, avagy tie-dye lázban égve, dacolva a 10 fokkal, verőfényes napsütésben :)
 Továbbra is, tie-dye lázban égve, harisnyát festve, mert örömteli :)
 Tudom, kicsit talán "vérengzősre" sikeredett, de igazán jó móka, vigyázat harisnya árusok, jövök, s meg nem állok, az összes  harisnyátok felvásárolom XD
Itt megragadnám az alkalmat, és kérnék minden kedves olvasóm itt, üziben, fb-on, vagy akárhol mondjon véleményt a bármiről, de leginkább a batik harisnyácskáról :) Érdemes tovább kísérletezni, vagy vakvágány? :D
 S, íme az első textilfestékkel batikolt póló. És miért jó? Mert egyáltalán nem engedi a színét, nem fakul :)
Hátulja....a technika fejlesztés alatt (under construction)

Ennyi volt, köszöntem, most pedig megyek passzív pihenni, mondhatni punnyadni, házi hajpakolással és samponnal regenerálni a locsolókölnik pusztítása utáni állapotot :D

Ölelke!
Zsizsik

2012. április 6., péntek

Egy Topánka rajongó :)

Zene:

Kálloy Molnár Péter - Body Builder Blues :)

Nagy Hííííír.....nekem, mert örülök :)
Az egyik kedvenc blogom a Topánka cipőblog, mert őrült cipőbolond vagyok XD De csak amolyan puritán műkedvelő szinten, viszont hála Topánkának, naprakész lehetek a trendeket illetően.
Rajongásom jeléül készítek neki egy igazi Zsizsik dorkót, szigorúan Topánkásra tervezve :) Persze most nem mutatom meg a terveket, és a kész cipőt is csak akkor, ha már elküldtem Neki, mert meglepetés leeeesz :P Izgatott vagyok, zsizsergésre fel! Éljen a hosszú hétvége!

Addig olvassátok Őt nagy-nagy szeretettel:
Topánka blog

Szép napot mindenkinek!

Ölelke, Zsizsik

2012. április 4., szerda

Werk

Zene:

Ezt most muszáj, mert egyszerűen annyira jó, hogy egész nap elhallgatnám. Őserő! Ennyi.
Csillag születik 2012 - Juhász Marcell
(Remélem sokat hallok még a srácról, és nem a műsorban, ugyanis félő, hogy túlságosan "megcsinálják". Persze ez lehet, hogy csak magánvélemény, de a csiszolatlan gyémánt lenyűgözőbb, mint a legtökéletesebbre csiszolt, extra fényekkel világított briliáns.)

Régen adtam hírt olvasóimnak, úgyhogy ideje volt már jelentkeznem. Szerencsére sokat festegetek, ötletekből, kérésekből nincs hiány.
Az utóbbi hetekben erős késztetést érzek, egy kis werkfilm készítéséhez :) Zsizsikeshez :) Ha lesz belőle valami, természetesen megosztom.
Addig is szemezgessünk az elmúlt hetek terveiből -egy mojzsa kulissza-.
A dorkók festése előtt minden esetben készítek egy vázlatot magamnak, mert A, így mindenki azt kapja, amit elképzelt/várt, B, mert így könnyebb festeni is, az arányokat "belőni".
 Folklór ihlette cipőterv 1. -épp készülőben-
 Folklór ihlette cipőterv 2. -épp készülőben-
 Szögletekben, "bekockulva", imádom :D -épp készülőben-
 Most látom, fejjel lefelé, de így pont jó XD. Ez egy kötényke lesz egy tündéri hercegnőnek Laurának!
 35-ös balerinás cipőterv, belső oldalán csillagok, varázspálca :) -készülőben-
 Cute *-* "Enyim lesz" :P
 Cute *-* 2 :)
 Lehetne Húsvéti, de mindenképp cute *-* nyuszimuszik
 Magyar népmesés álmodás -készülőben-
 S itt éppen alkotás közben :P

Annyira szeretem csinálni, hogy nincs rá szó :)

+ Újdonság!
Baseball sapka is készülőben, illetve újabb erotikus alkotások, fantázia álmodások, az erotikus lepedő "sikerén" felbuzdulva. A "kollekciónak" új neve is lett rögtön, Zserotik (Zsizsik erotik), csak mert imádom a nyelvújításokat :D

Köszönöm a figyelmet, a napokban újabb "adaggal" jelentkezem!
Addig is, sétáljunk-, kocogjunk sokat és szeressük egymást ;)

Zsizsik

ui.: itt, jobb, fent....kéretik lájkolni a "Zsizsiket", akinek tetszik :)